Gratis E-Book

De 9 belangrijkste tips bij de keuze van het perfecte hondenhok

Hondenhokken

De hondenhokken worden door ons zelf gemaakt en zijn bestand tegen de soms gure weersomstandigheden van ons land. Ze kunnen voorzien worden van extra isolatie, vloerverwarming en een anti-bijtpakket. Zo heeft je trouwe vriend het in elk seizoen naar zijn zin.

hondenhokken Classic
hondenhokken Deluxe

Hondenhutten

Je hond is in een hondenhut zeer goed beschermd. Je maakt zo een aangename tuinkamer voor hem waar hij graag zal in verblijven op de momenten dat het nodig is.

hondenhut met plat dak
hondenhut met puntdak
hondenhut met lessenaarsdak

Kennels en kennelpanelen

Omheinde tuinen bieden niet altijd voldoende veiligheid voor uw hond. Maar al te vaak ontsnappen honden door gaten in of onder de omheining en lopen zij het risico om verloren of gewond te geraken. Of misschien wens je je hond gewoon even veilig uit de buurt te houden wanneer je bezoek krijgt.

Volledige kennels
kennelpanelen
kennels toebehoren

Benches en transportkooien

Een hond veilig transporteren is geen overbodige luxe. Met onze diverse merken benches en transportkooien is jouw hond prima beschermd tijdens het transport in de auto en heeft hij zijn eigen vertrouwde plekje bij elke uitstap.

transportkooien
benches
variocage car selector

Kies de juiste transportbox of autobench met de Car Selector van Variocage

Kies het merk en het model van jouw auto en je krijgt een overzicht van de transportboxen en autobenches van Variocage welke perfect in jouw auto passen.