Wil je je hond graag een eigen ruimte geven? Een ruimte waarin hij tot rust kan komen en zich veilig voelt? Met onze hondenhokken geef je je hond de ruimte die hij verdient.

Een hondenhok kies je niet op 1, 2, 3. Het is belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Zo is de grootte, de plaats en de onderhoudsvriendelijkheid belangrijk. Wij doorlopen even de stappen waar je op moet letten bij het kiezen van een hondenhok.

1. Kies een hondenhok met de juiste afmeting

Het ideale hondenhok is dat hok dat past bij jouw hond. Een te klein hondenhok is niet comfortabel. In een te groot hondenhok gaat veel lichaamswarmte van je hond verloren.
Om de juiste grootte te bepalen neem je het beste de schofthoogte van je hond als richtlijn. Kies voor een hondenhok waarbij er zeker 5cm plaats is boven de schofthoogte.

2. Weet waar je hondenhok komt

Als je je hondenhok buiten wilt plaatsen, kies je best voor een stevig hok. Eén dat bestand is warmte, koude, regen en wind. Zeker als het hok op een onbeschutte plaats komt moet je kiezen voor kwaliteit.
Een geïsoleerd hondenhok zorgt er bovendien voor dat je hond het warm heeft in de winter en dat het er koel is in de zomer. Daarnaast heeft Petcomfort zelfs hondenhokken met vloerisolatie.
Een buitenverblijf voor een hond vraagt bovendien een stevig en waterdicht dak. Het dak van een hondenhok van Petcomfort bestaat uit betonplex, een waterdicht en duurzaam materiaal.
Alle hondenhokken van Petcomfort zijn uitgerust met een tochtschot. Zo zit of ligt je hond altijd uit de wind. Koude is immers niet goed voor de gewrichten van je hond.

3. Kies voor een onderhoudsvriendelijk hondenhok

De houten hondenhokken van Petcomfort zijn gemaakt van vurenhout. Bovendien kunnen ze tegen een stootje. Petcomfort levert met het hok ook de olie mee. Eén keer aanbrengen en het hondenhok is jarenlang beschermd tegen regen en vocht.
De hondenhokken van Petcomfort hebben een stevige en watervaste vloer om makkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Dankzij het lichte dak uit betonplex maak je je hondenhok ook makkelijk open.

Classic hondenhok
Silverline hondenhok
Deluxe hondenhok
Hondenhok model SH16
Hondenhok model SH16 silverline
Geïsoleerd hondenhok type HD15S
Dak in betonplex
Tochtschot
Aan huis geleverd
Antibijtpakket
Isolatie
Vloerverwarming
Als optie

Classic hondenhokken

Met de Classic-lijn van Petcomfort kies je bovendien voor een stevige standaard. Gemaakt van licht én sterk vurenhout, dat je zelf afwerkt én personaliseert met een oerdegelijke olie. Daarnaast zit je hond met een Classic-hondenhok altijd droog en uit de wind.

Silverline hondenhokken

De hondenhokken van de Silverline reeks van Petcomfort voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Classic-lijn én zijn bovendien uitgerust met een antibijtpakket.

Deluxe hondenhokken

Geïsoleerde hondenhokken zijn bovendien ook aangewezen als je hond ’s winters buiten in het hok is. Warm in de winter en koel in de zomer: in de hondenhokken van de Deluxe-lijn van Petcomfort heeft je trouwe vriend het naar zijn zin het hele jaar door.

Kortom, met onze hondenhokken geef je je hond een plaats waar hij tot rust kan komen. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van die plek voor je trouwe viervoeter.

Beste klanten, 

Onze showroom is momenteel gesloten zolang de corona maatregelen dit vragen. 

Wij werken wel verder en blijven bereikbaar via telefoon en email.

Afhalingen zijn mogelijk op afspraak en leveringen blijven onveranderd doorgaan.