Hondenhutten

Hondenhutten, een plek voor je viervoeter

Petcomfort is fabrikant van hondenhutten. De hondenhutten zijn ideaal als bescherming tegen wind en regen. Bovendien zijn ze vervaardigd  van kwalitatieve, waterbestendige materialen, zodat ze ons vaak guur Belgische weer op een duurzame manier doorstaan.

Je trouwe viervoeter heeft een eigen plek nodig. Een plek waar hij tot rust kan komen. Maar ook een plek die waterbestendig is en elke weersomstandigheid aan kan. Onze hondenhutten maken we met duurzaam materiaal. Tevens leveren we deze compleet met bodem en geïntegreerd slaaphok.

Voor de hondenhutten kan je kiezen uit verschillende modellen:

  • volledige kennel
  • half kennel, half tuinhuis
  • met of zonder opening naar buiten
  • het slaaphok al dan niet geïntegreerd in het tuinhuisgedeelte
  • met voederbak en drinkbak
  • met plat dak, puntdak, lessenaarsdak of 8-hoekig
  • diverse afmetingen

De bodem van het tuinhuis binnen is gemaakt van OSB platen. Deze van de buitenren bestaat uit betonplex met anti-slipprofiel, gemonteerd op een zelfdragende vloerkader. De bodem van de kennel is dus prima geschikt voor het reinigen met detergenten.

Isolatie van hondenhutten

Het dak van de hondenhut is bij de meeste modellen geïsoleerd, zodat de temperatuur in de zomer zeer aangenaam blijft. Dankzij de isolatie is de hondenhut ideaal voor elke weersomstandigheid. De hondenhut is bovendien ook waterdicht.

De hondenhutten leveren we standaard ongeverfd. Wij kunnen deze optioneel impregneren of verven in een RAL-kleur naar keuze.

We beschikken over een aantal standaardmodellen, maar je kan jouw hondenhut ook volledig op maat laten maken. Zo zijn deze hondenhutten ook in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van je hond. Daarnaast kan je een hondenhut ook combineren met een fietsstalling of houtopslag.

Kortom, het is belangrijk dat je viervoeter zijn eigen plek heeft. Dat hij kan rusten wanneer hij wil. Daarvoor zijn deze hondenhutten. Hierbij is het belangrijk dat zijn hondenhut niet alleen waterbestendig is, maar ook goed geïsoleerd is. Zo kan het alle weersomstandigheden aan.