Doorgaan naar inhoud

Bezoek onze ruime showroom

Bij Petcomfort komt het belang van je huisdier op de eerste plaats. In onze showroom kan je kennis maken met verschillende oplossingen voor een perfecte plek voor jouw trouwe viervoeter.

Wij zijn een fabrikant van dierenverblijven voor honden, katten en kippen. Bij ons komt je huisdier op de eerste plaats. Wij leggen je viervoeter in de watten en geven ze de plek die ze verdienen. Ze krijgen een eigen plek die ze kunnen gebruiken om in te slapen, om tot rust te komen of om te schuilen wanneer het te druk wordt. Denk je bijvoorbeeld dat een hondenhok niet bij jou past omdat je te weinig plaats hebt? Dan kunnen wij je gerust stellen. Wij maken dierenverblijven op maat, zelfs voor een beperkte plaats. Wij maken dierenverblijven met kwalitatieve, weerbestendige producten. Wij staan je bij met professioneel advies.

Hondenhokken

De hondenhokken uit onze showroom zijn eigen fabricage. Het ontwerp en de gebruikte materialen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Waar heeft een hond behoefte aan? Wat doe je er aan wanneer een hond de neiging heeft om in het hok te bijten? Welke houtsoorten en welke dakbedekking gaan niet binnen de 5 jaar stuk door onze soms gure weersomstandigheden? Wat met een hond die hoofdzakelijk buiten slaapt? Al deze elementen vind je terug in de verschillende modellen hondenhokken die je in de showroom kan bekijken.

Hondenhutten

Een niet zo gekend, maar heel handig concept zijn hondenhutten. Een hondenhut is een tuinhuis met een geïntegreerde kennel. Het slaaphok staat in het tuinhuis. Zo combineer je op een handige manier een mooie opbergruimte met een zeer weerbestendige, ruime plek voor je hond. Je kan diverse modellen bekijken bij onze showroom. Hondenhutten kunnen ook volledig op maat worden gemaakt.

Kennels

Een kennel is een plek waar je hond tot rust kan komen wanneer het voor hem even te druk wordt. Je kan bij ons een volledig uitgeruste kennel kopen of je eigen kennel samenstellen met die kennelpanelen en accessoires die voor jou het meest geschikt zijn. Alle mogelijke combinaties en mogelijkheden kan je in onze showroom ontdekken.

Benches en transportkooien

Zoek je een bench voor in de auto? Ook hiervoor kan je bij ons in de showroom terecht. Dat heeft tal van voordelen voor jouw huisdier. Enerzijds kan je viervoeter altijd met jou mee. Anderzijds is het ook veiliger. Een hond die los zit in de wagen kan bewegingen maken die je rijgedrag negatief beïnvloeden of je zicht belemmeren. Bovendien wordt bij een ongeval de hond naar voor gekatapulteerd met ernstige letsels voor het dier en eventueel ook voor de inzittenden tot gevolg. Kies daarom steeds voor een veilige transportkooi. 

Weet je niet welk hok er bij je hond past? Hoe je het hok best integreert in een beperkte ruimte? Dan staan wij je bij met professioneel advies. Wij geven een antwoord op al jouw vragen. Je kan onze showroom bezoeken tijdens de openingsuren of op afspraak.

Kortom, bij ons kan je terecht voor dierenverblijven en zoveel meer. Wij geven je professioneel advies. Bezoek onze showroom en geef je huisdier de plek die ze verdienen.

 

  • Maandag: op afspraak
  • Dinsdag: op afspraak
  • Woensdag: op afspraak
  • Donderdag: op afspraak
  • Vrijdag: op afspraak
  • Zaterdag: vrije toegang van 10u00 – 16u00
  • Zondag: gesloten