Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie

Dierenverblijf: van ontwerp tot fabricage

Uw dierenverblijf wordt volledig in eigen beheer gerealiseerd. Ik werk als eigenaar mee in de productie. We produceren dierenverblijven voor uiteenlopende doeleinden:

  • hondenhokken
  • hondenhutten
  • kennels
  • kippenhokken
  • volières

Het realiseren van een dierenverblijf start uiteraard met het ontwerp ervan. Niet alleen de productie maar ook het inpakken en indien gewenst ook de levering en de plaatsing bij u thuis, gebeurt door onze zorgen.

Vermits we onzelf persoonlijk verantwoordelijk achten voor de kwaliteit en de afwerking van uw dierenverblijf hebben we op deze manier een prima controle op alle stadia van de productie, en dus op het eindresultaat.

Materiaalkeuze: kwaliteit en levensduur komen op de eerste plaats

De materiaalkeuze voor een dierenverblijf is uiterst belangrijk voor een lange levensduur in ons vochtige klimaat. Alle onderdelen uit massief hout worden vervaardigd uit vuren (grenen) uit Rusland. Door het koude klimaat ginder is het gebruikte grenen zeer vast van structuur door de trage groei en de kort op elkaar liggende jaarringen.

In onze ontwerpen maken we ook gebruik van meranti voor al het plaatmateriaal, terwijl we bij de meeste ontwerpen gebruik maken van betonplex om een waterdichte en duurzame dakbedekking te garanderen. Daardoor wordt uw dierenverblijf vele jaren onderhoudsvrij.

U ziet het: bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Maatwerk mogelijk bij een dierenverblijf!

Naast de standaard beschikbare producten kan u bij mij ook mooie hutten op maat laten maken voor diverse doeleinden (honden, katten, konijnen, vogels, …). Elke hut passen we individueel aan aan zijn toekomstige bewoner(s). We vertrekken vanaf een standaard uitvoering. Na gezamenlijk overleg passen we het in de planningsfase aan. Op die manier verkrijgen we alweer een prima eindproduct.

Contacteer ons gerust voor specifieke wensen. Wij helpen u graag verder!

Werner Ceulemans,
Zaakvoerder Hagim bvba