Transportkooien

Transportkooien honden: uw hond veilig vervoeren

Een hond veilig transporteren is geen overbodige luxe. Met onze diverse merken transportkooien is uw hond prima beschermd tijdens het transport in uw auto en heeft hij zijn eigen vertrouwde plekje bij elke uitstap.

Variocage transportkooien

De Variocage transportkooi is als geen ander geslaagd in zijn opzet om uw hond op een veilige manier te vervoeren!
Het is een zeer degelijke en flexibele transportkooi met ingebouwde kreukelzone, die de overlevingskansen van uw hond bij een aanrijding aanzienlijk verhogen. De Variocage doorstaat dan ook prima een crash test en is de enige transportkooi op de markt die voldoet aan de veiligheidseisen bij een kop-staartbotsing!

Variogate

De Variogate is een prima alternatief voor de Variocage indien uw hond over de gehele kofferruimte mag beschikken.
Bovendien is deze makkelijker te installeren dan de Variocage. Ten slotte is ze geschikt voor de meeste auto`s met 3de of 5de deur, waarbij de drempel van de koffer niet hoger is dan 5 cm.

Atlas Car transportkooien

Deze transportbox van Ferplast is ontworpen om uw huisdier te verzekeren van een aangename reis. Door de keuze van het materiaal en de vormgeving onderscheidt deze transportkooi zich van de anderen.
Bovendien is het formaat van de atlas car modellen zo gekozen dat deze vrijwel in alle auto’s passen.

Petbox transportkooien

De transportkooi beschermt de bestuurder en zijn hond bij een ongeval of bruusk remmen. De transportkooi is ideaal voor alle verplaatsingen met de auto.
Iedereen vindt er zijn plaatsje: familie, bagage en hond! Bovendien verhindert de transportkooi dat vuil, haar en vocht zich in de wagen verspreidt.

De Petbox transportkooien zijn van Zwitserse fabricage en van een superieure kwaliteit. Deze high tech transportkooien zijn voorzien van goed uitgewerkte details.