Doorgaan naar inhoud
Anatolische Herder

Ideaal hondenhok voor een Anatolische Herder

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een anatolische herder. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 71-81cm
  • Gewicht: 40-65kg

De Anatolische herder is een hondenras uit Turkije. 'Çoban köpeği' in het Turks betekent in het Nederlands herdershond. Over de afkomst van dit ras is veel gespeculeerd, maar is vrijwel niets bekend. De Anatolische herder is een grote en krachtige hond. De Anatoliër is van oorsprong een berghond, gewend om ’s zomers en ’s winters buiten bij de kudde te verblijven en daar zelfstandig over te waken.

Het ideale hondenhok voor je Anatolische Herder

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een anatolische herder.

Hondenhok - Silverline type SH16-SL

Hondenhok - Silverline type SH16-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD15L

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD15L
Bekijken

De ideale autobench voor je Anatolische Herder

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een anatolische herder.

Autobench voor 1 hond model variocage - MAXIMUM

Autobench voor 1 hond model variocage
Bekijken

Autobench voor 2 honden model variocage - MAXIMUM

Autobench voor 2 honden model variocage
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Anatolische Herder

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een anatolische herder.

Bench voor grote honden 137cm x 94cm x 114cm ( H )

Bench voor grote honden 137cm x 94cm x 114cm ( H )
Bekijken

Buiten verblijven voor een Anatolische Herder

Je anatolische herder kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je anatolische herder.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Volledige kennels

Volledige kennels
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw anatolische herder. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Amerikaanse Water Spaniël
Volgend artikel Ideaal hondenhok voor een Anglo-Français de Petit Vénerie