Doorgaan naar inhoud
Argentijnse dog (Dogo Argentino)

Ideaal hondenhok voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een argentijnse dog. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 60-65cm
  • Gewicht: 40-45kg

De Argentijnse dog is oorspronkelijk een jachthond, maar hij is ook een goede gezinshond, mits met strenge, liefdevolle hand opgevoed. De Argentijnse dog is de nationale hond van Argentinië. De Argentijnse dog is een tamelijk grote en zeer krachtige hond die veel respect afdwingt.

Het ideale hondenhok voor je Argentijnse dog (Dogo Argentino)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een argentijnse dog.

Hondenhok - Silverline type SH14-SL

Hondenhok - Silverline type SH14-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L
Bekijken

De ideale autobench voor je Argentijnse dog (Dogo Argentino)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een argentijnse dog.

Autobench voor 1 hond model variocage - XL - Extra Large

Autobench voor 1 hond model variocage
Bekijken

Autobench voor 2 honden model variocage - XL - Extra Large

Autobench voor 2 honden model variocage
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Argentijnse dog (Dogo Argentino)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een argentijnse dog.

Hondenbench Midwest double door - XXL - Extra Extra Large

Hondenbench Midwest double door
Bekijken

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde - XXL - Extra Extra Large

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde
Bekijken

Buiten verblijven voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)

Je argentijnse dog kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je argentijnse dog.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Volledige kennels

Volledige kennels
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw argentijnse dog. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Appenzeller Sennenhond