Doorgaan naar inhoud
Barbado da Terceira

Ideaal hondenhok voor een Barbado da Terceira

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een barbado da terceira. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 48-58cm
  • Gewicht: 20-30kg

De Barbado de Terceira is een Portugees hondenras afkomstig van de Azoren. Het zijn veedrijf- en waakhonden. De Barbado da Terceira is het tiende officiële Portugese hondenras, en is door de Clube Português de Canicultura in 2004 voorlopig als hondenras erkend. De oorsprong van de hond is het eiland Terceira, onderdeel van de Azoren. Daar werd het ras gebruikt om vooral runderkuddes te drijven, en ook als waakhond. Midden vorige eeuw kwam de hond ook naar het vasteland van Portugal, en inmiddels zijn er ongeveer 1200 honden met een officiële afkomst.

De Barbado da Terceira wordt gezien als een hond voor het drijven van vee. Hij is zeer wendbaar en dynamisch en leidt het vee met het grootste gemak. De Barbado da Terceira werd voor dit doel oorspronkelijk vooral gebruikt op Terceira. De honden worden voor het werk geselecteerd op grond van hun bijtstijl: laag bijtende honden (bij de hak) worden voor melkvee gebruikt, hoog bijtende honden voor het drijven van wild vee. Tegenwoordig worden de honden ook voor het hoeden van geiten en schapen gebruikt. De Barbado is een middelgrote hond, met een robuuste en volumineuze uitstraling.

Het ideale hondenhok voor je Barbado da Terceira

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een barbado da terceira.

Hondenhok - Silverline type SH12-SL

Hondenhok - Silverline type SH12-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L
Bekijken

De ideale autobench voor je Barbado da Terceira

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een barbado da terceira.

Autobench voor 1 hond model variocage - L - Large

Autobench voor 1 hond model variocage
Bekijken

Autobench voor 2 honden model variocage - M - Medium

Autobench voor 2 honden model variocage
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Barbado da Terceira

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een barbado da terceira.

Hondenbench Midwest double door - XL - Extra Large

Hondenbench Midwest double door
Bekijken

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde - XL - Extra Large

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde
Bekijken

Buiten verblijven voor een Barbado da Terceira

Je barbado da terceira kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je barbado da terceira.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Volledige kennels

Volledige kennels
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw barbado da terceira. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Barbet
Volgend artikel Ideaal hondenhok voor een Azawakh