Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Honden in de sneeuw

Geïsoleerd hondenhok voor een comfortabele winter en zomer

Je hond heeft een comfortabel hondenhok nodig. Tijdens strenge winters of hete zomers is dat wellicht het belangrijkste wat je voor hem kunt doen. Dan moet je gewoon het beste geïsoleerd hondenhok vinden. Een hondenhok van deze soort beschermt je hond tegen bevriezing, onderkoeling of zorgt net voor heerlijke verkoeling.

Hondenhokken zijn een geweldige manier om je hond gelukkig en gezond te maken. In de winter heeft hij water nodig, dat waarschijnlijk zal bevriezen tenzij het in huis is. Voedsel heeft hetzelfde probleem. Probeer altijd te controleren of je hond al zijn voedsel heeft gegeten en of het niet bevroren is. Anders zullen honden minder eten, wat een ernstig probleem is! In de winter hebben ze meer voedsel nodig om lichaamswarmte te produceren. Een goed geïsoleerd hondenhok zal al deze problemen elimineren en ervoor zorgen dat jouw huisdier altijd water en voedsel heeft.

Deluxe geïsoleerde hondenhokken

Deluxe geïsoleerde hondenhokken
Bekijken

Waar houden wij rekening mee bij het bouwen van een geïsoleerd hondenhok?

Er zijn veel factoren waar we rekening houden bij onze geïsoleerde hondenhokken. Onze geïsoleerde hondenhokken zijn bovendien verkrijgbaar met een comfortabele vloerverwarming.

Wand/isolatiedikte

De isolatie is de belangrijkste factor voor geïsoleerde hondenhokken, zowel in de zomer als in de winter. Een dikte van enkele centimeters is voldoende, maar hoe meer, hoe beter. Als het gaat om warmhouden, is extra schuim een ​​voordeel.

Verhoging van het hok

Verhoogde hondenhokken zijn de beste vanwege een eenvoudige reden. Ze zitten niet direct op de grond, waardoor het warmer wordt tijdens de winter en koeler in de zomer. Bovendien zien ze er ook beter uit dan conventionele hondenhokken.

Bestendigheid tegen verschillende weersomstandigheden

Hoe sterk is een geïsoleerd hondenhok? Onze hondenhokken zijn ontworpen om alle soorten slecht weer te weerstaan. We besteden aandacht aan de materialen en het vermogen om harde wind te weerstaan.

Duurzaamheid van een geïsoleerd hondenhok

Wij hechten veel belang aan de duurzaamheid van onze hondenhokken. Daarom houden wij sterk rekening met de gebruikte materialen en de bouwkwaliteit. Hondenhokken moeten goed gemaakt zijn en bestand zijn tegen eventueel ruw gedrag van je hond.

Waterbestendigheid

Alle onze (geïsoleerde) hondenhokken zijn waterdicht. Wij dragen het comfort van je hond hoog in het vaandel, daarom zorgen wij voor optimale en duurzame dichtingen bij het bouwen van je hondenhok.

Afmetingen van een geïsoleerd hondenhok

We hebben kleine, middelgrote en grote hondenhokken. Een ongeschreven regel is dat een hondenhok voldoende ruimte moet hebben voor twee honden binnen, om er eenvoudig één te houden.

Deluxe geïsoleerde hondenhokken

Deluxe geïsoleerde hondenhokken
Bekijken

Vorig artikel Groot hondenhok voor buiten