Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Dwergkeeshond (Pomeranian)

Ideaal hondenhok voor een Dwergkeeshond (Pomeranian)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een pomeranian. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 18-22cm
  • Gewicht: 1.5-3kg

De dwergkees is een compact en klein, maar zeer stevig hondje. Hij heeft een rijke vacht met een gepluimde staart die hoog aangezet is. De bovenvacht vormt een mooie dikke kraag in zijn hals, hier staat dit ras bekend voor. De vachtkleur kunnen erg variëren. Je hebt wit, zwart, bruin, rood, oranje, crèmekleurig, merle, blauw en kastanjebruin. Hun vacht kan een effen kleur hebben, maar kan ook gevlekt of gestroomd zijn. De meest voorkomende kleuren zijn zwart, oranje of crèmekleurig/wit.

De dwergkees zijn vriendelijke, intelligente, speelse en levendige hondjes. Ze zijn zeer aanhankelijk aan hun baasje en houden er van om in hun buurt te zijn. Ze staan ook bekend voor hun beschermende karakter. Dwerkeesjes zijn alert en bewust van veranderingen in hun omgeving en blaffen naar nieuwe prikkels, ze kunnen hier ook in overdrijven. Door hun intelligentie zijn ze goed op te leren en te trainen.

Het ideale hondenhok voor je Dwergkeeshond (Pomeranian)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een pomeranian.

Hondenhok - Silverline type SH9-SL

Hondenhok - Silverline type SH9-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD9

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD9
Bekijken

De ideale autobench voor je Dwergkeeshond (Pomeranian)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een pomeranian.

Autobench MiniMax voor kleine honden model variocage - L - Large

Autobench MiniMax voor kleine honden model variocage
Bekijken

Draagbare transportbox voor hond of kat - M - Medium / Geel

Draagbare transportbox voor hond of kat
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Dwergkeeshond (Pomeranian)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een pomeranian.

Hondenbench Midwest double door - XS - Extra Small

Hondenbench Midwest double door
Bekijken

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde - S - Small

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw pomeranian. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)