Doorgaan naar inhoud
Épagneul Bleu de Picardie

Ideaal hondenhok voor een Épagneul Bleu de Picardie

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een épagneul bleu de picardie. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 57-60cm
  • Gewicht: 20-25kg

De épagneul bleu de Picardie is een zogenaamde staande jachthond, afkomstig uit Picardië, Noord-Frankrijk. De hond stamt af van de vogelhond die reeds in de 14e eeuw beschreven werd en is nauw verwant aan de épagneul picard. Zelfs in Frankrijk is de bleu de Picardie relatief onbekend. De épagneul bleu de Picardie heeft een typische kleur; zwartgrijs (vaak gespikkeld) met zwarte platen. De vacht heeft lichte, blauwachtige schijn, waaraan de hond zijn naam dankt.

De épagneul bleu de Picardie wordt vooral gebruikt als jacht- en werkhond. Het is een onvermoeibare hond met een groot uithoudingsvermogen. De épagneul bleu de Picardie is een kalme, zelfverzekerde en evenwichtige hond. Het ras is ideaal is voor mensen die weinig ervaring hebben met het africhten van (jacht)honden. De hond is rustig en heeft een grote 'will to please'. In gezelschap van kinderen is de hond erg lief en vriendelijk. Hierdoor is de bleu de Picardie ook als gezelschapshond te gebruiken, mits de hond voldoende beweging krijgt.

Het ideale hondenhok voor je Épagneul Bleu de Picardie

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een épagneul bleu de picardie.

Hondenhok - Silverline type SH12-SL

Hondenhok - Silverline type SH12-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD12L
Bekijken

De ideale autobench voor je Épagneul Bleu de Picardie

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een épagneul bleu de picardie.

Autobench voor 1 hond model variocage - L+ - Large +

Autobench voor 1 hond model variocage
Bekijken

Autobench voor 2 honden model variocage - L+ - Large +

Autobench voor 2 honden model variocage
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Épagneul Bleu de Picardie

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een épagneul bleu de picardie.

Hondenbench Midwest double door - XL - Extra Large

Hondenbench Midwest double door
Bekijken

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde - XXL - Extra Extra Large

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde
Bekijken

Buiten verblijven voor een Épagneul Bleu de Picardie

Je épagneul bleu de picardie kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je épagneul bleu de picardie.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Volledige kennels

Volledige kennels
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw épagneul bleu de picardie. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)