Doorgaan naar inhoud
Glen of Imaal Terriër

Ideaal hondenhok voor een Glen of Imaal Terriër

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een glen of imaal terriër. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 30-35cm
  • Gewicht: 10-16kg

De Glen of Imaalterriër is een hondenras dat afkomstig is uit het graafschap Wicklow, met name uit de Glen of Imaalvallei in de westelijke Wicklow Mountains, in Ierland. Hij werd gefokt voor meerdere doeleinden zoals voor de jacht op dassen en als ongediertebestrijder, maar hij is nu ook geschikt als gezinshond. De Glen of Imaalterriër is een intelligente, aanhankelijke, trouwe en moedige hond, maar ook speels en soms eigenwijs. In huis is hij vrij rustig en blaft zelden, behalve bij onraad, dan laat hij duidelijk van zich horen. Hij is sociaal, kan goed met andere huisdieren - zelfs katten - overweg mits hij daar van jongs af aan vertrouwd mee is geraakt. Hij gaat ook goed met kinderen om. Alleen bekenden die op bezoek komen worden vriendelijk begroet.

Het ideale hondenhok voor je Glen of Imaal Terriër

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een glen of imaal terriër.

Hondenhok - Silverline type SH9-SL

Hondenhok - Silverline type SH9-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD9

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD9
Bekijken

De ideale autobench voor je Glen of Imaal Terriër

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een glen of imaal terriër.

Autobench MiniMax voor kleine honden model variocage - XL - Extra Large

Autobench MiniMax voor kleine honden model variocage
Bekijken

Draagbare transportbox voor hond of kat - L - Large / Geel

Draagbare transportbox voor hond of kat
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Glen of Imaal Terriër

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een glen of imaal terriër.

Hondenbench Midwest double door - S - Small

Hondenbench Midwest double door
Bekijken

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde - M - Medium

Hondenbench met schuifdeur aan lange zijde
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw glen of imaal terriër. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)