Doorgaan naar inhoud
Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

Ideaal hondenhok voor een Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een slovaakse staande hond. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 57-68cm
  • Gewicht: 25-35kg

De Slovenský hrubosrstý stavač of Slowaakse staande hond is een hondenras dat uit Slowakije afkomstig is. Het is een jachthond die na de Eerste Wereldoorlog vrijwel was verdwenen. Fokkers hebben het ras met behulp van onder meer de Duitse staande hond en de Weimarse staande hond nieuw leven ingeblazen. Het dier is zeer geschikt als gezelschapshond en jachthond.

Het ideale hondenhok voor je Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een slovaakse staande hond.

Hondenhok - Silverline type SH14-SL

Hondenhok - Silverline type SH14-SL
Bekijken

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD15S

Deluxe geïsoleerd hondenhok type HD15S
Bekijken

De ideale autobench voor je Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een slovaakse staande hond.

Autobench voor 1 hond model variocage - XXL+ - Extra Extra Large +

Autobench voor 1 hond model variocage
Bekijken

Autobench voor 2 honden model variocage - XXL+ - Extra Extra Large +

Autobench voor 2 honden model variocage
Bekijken

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een slovaakse staande hond.

Bench voor grote honden 137cm x 94cm x 114cm ( H )

Bench voor grote honden 137cm x 94cm x 114cm ( H )
Bekijken

Buiten verblijven voor een Slovenský Hrubosrstý Stavač (Slovaakse Staande Hond)

Je slovaakse staande hond kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je slovaakse staande hond.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Volledige kennels

Volledige kennels
Bekijken

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw slovaakse staande hond. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Vorig artikel Ideaal hondenhok voor een Argentijnse dog (Dogo Argentino)