Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Hondenkennel met houtopslag

Hondenhut gecombineerd met houtopslag of fietsstalling

Wie aan een hondenhut denkt voor zijn trouwe viervoeter, kan deze ruimte ook voor andere nuttige toepassingen benutten. In onze standaard modellen vindt u reeds hondenhutten, gecombineerd met een een houtopslag of fietsenstalling. Of je kan er ook voor kiezen om een hondenhut te combineren met een tuinhuis.

Vermits we zelf fabrikant zijn, is het mogelijk om uw hondenhut op maat te maken. Zo ontwierpen we de afgelopen tijd ondermeer hondenhutten met een scheiding voor twee honden met een dubbel slaaphok en hondenhutten met ruimte voor het opslaan van een flinke voorraad brandhout. Of wat dacht u van een hondenhut op maat met geïntegreerde fietsstalling?

Deze hondenhut is op maat gemaakt op basis van een schets die de klant ons bezorgd heeft. Deze hondenhut is in combinatie met een houtopslagruimte. De vloer is van versterkingen voorzien om het gewicht van het hout te dragen, met een ruime kennel voor de hond. De hondenhut werd verder voorzien van een geïsoleerd dak en regenafvoer. Op deze manier is je hond beschut voor alle weersomstandigheden.

Houtopslag of fietsenstalling

Je kan een hondenhut dus combineren met een tuinhuis, houtopslag of fietsenstalling. In dit project hebben we het, op vraag van de klant, gecombineerd met een houtopslag. We hebben ervoor gezorgd dat de hond voldoende ruimte heeft in zijn hondenhut. Zo is deze uitgerust met zijn eigen hondenhok. Hierbij is het belangrijk dat het hondenhok voldoende ruimte heeft, maar niet te veel. Als er te veel ruimte is, is het voor de hond moeilijker om de warmte vast te houden. Daarom is het belangrijk er niet te veel ruimte is. Je moet er juist op letten dat de hond zich kan draaien. Bovendien moet je voor de grootte van het slaaphok kijken naar het ras van je hond. Voor een Berner Senner heb je een groter hok nodig dan voor een chihuahua.

Kortom, je kan een hondenhok gerust combineren met een tuinhuis, houtopslag of fietsenstalling. Contacteer ons gerust voor meer informatie en wij helpen je verder in de realisatie.

Of bekijk eens onze standaard hondenhutten.

Hondenhutten

Hondenhutten
Bekijken

Vorig artikel Hondenhok op maat voor beperkte plaats
Volgend artikel Kattenverblijf op maat: een paradijs voor je huisdier