Doorgaan naar inhoud
Hondenhok op maat gemaakt

Hondenhok op maat voor beperkte plaats

Wil je je hond graag een eigen ruimte bieden? Een plek waar hij tot rust kan komen? Maar heb je niet echt veel plaats voor een hondenhok? Dat is geen probleem. We maken regelmatig een hondenhok op maat.

Een hond heeft een eigen plek nodig. Een plek waar hij tot rust kan komen en zich bovendien veilig voelt. Zelfs op een beperkte plaats kan je zo'n plek voor je hond voorzien. Het hondenhok dat je op bovenstaande foto ziet is op maat gemaakt. Het is aangepast aan de beschikbare plaats. Bovendien is dit hok ook voorzien van isolatie, vloerverwarming en een scharnierend dak. Op deze manier is de hond beschut tegen alle weersomstandigheden.

De opening is naar buiten toe (je kan deze nog net zien op de foto). Op die manier kan de hond er zelf voor kiezen wanneer hij in zijn hondenhok wil en wanneer niet. Wanneer er bijvoorbeeld een feestje is en de hond nood heeft aan een rustige omgeving, kan het naar zijn hondenhok. Het is dan ook belangrijk dat die omgeving van je hond blijft. 

Bovendien is het ook belangrijk dat je niet te veel ruimte hebt in het hondenhok. Het is belangrijk dat je hond zich in het hok kan draaien wanneer hij wil. Maar als hij te veel ruimte heeft, verliest hij warmte. Wanneer er net genoeg ruimte is, kan je hond de warmte beter vast houden. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren waar je rekening mee moet houden voor een hondenhok op maat. Die lichten we verder voor je toe in het drie stappenplan bij het kiezen van een hondenhok.

Kortom, zelfs op een beperkte plaats kan je een hondenhok voor je hond voorzien. Een plek waar hij zich veilig voelt en tot rust komt. Contacteer ons en wij helpen je graag verder om zo'n plek te realiseren.

Vorig artikel Een hondenbench voor in de auto en voor binnen
Volgend artikel Hondenhut gecombineerd met houtopslag of fietsstalling