Doorgaan naar inhoud
Kattenren op maat

Kattenverblijf op maat: een paradijs voor je huisdier

Wij maken regelmatig dierenverblijven, hondenhutten en kattenverblijven volledig op maat. Zo mochten we onlangs dit schitterende kattenverblijf ontwerpen voor een klant welke zeer weinig plaats in zijn tuin heeft. Het hele verblijf moest dus op maat gemaakt worden.

Ook katten kunnen genieten van de verse buitenlucht. Sommige katten worden binnen gehouden, zoals bijvoorbeeld raskatten. Om hen ook van de buitenlucht te laten genieten, is een kattenverblijf de ideale oplossing. Samen met jou realiseren we het kattenverblijf van jouw dromen. Een plek waar je viervoeter kan genieten.

Ook voor deze klant hebben we dit gedaan. Op basis van een schema dat door de klant zelf getekend werd, hebben wij een ontwerp gemaakt. Dit verblijf is door de klant zelf geplaatst en geschilderd. Toen alles klaar was, heeft hij een aantal foto’s bezorgd, met als commentaar:  “Mooi werk Werner. Bedankt voor deze mooie kattenhut”.

De inrichting van het kattenverblijf

We maken dus een ontwerp naar jouw wensen. Wil je je kat zich helemaal op zijn gemak laten voelen? Dan kan je het ook inrichten naar zijn wensen. Hierbij zijn er tal van verschillende mogelijkheden. 

Een kat kijkt graag in het rond en ziet van alles voorbij komen. Eerst en vooral kan je je kat de plek geven om naar buiten te kijken. Ofwel trek je het gaas naar beneden door, zoals de klant gedaan heeft. Maar je kan er ook voor kiezen om nog een deel met hout te bedekken en vanboven een opening te maken. Zo heeft je kat meteen ook al een eerste klimmuur om nadien van het uitzicht te genieten. Dat kan je verder aanvullen met planken, kussens, krabpalen, loopplank…

Wenst u ook een kattenverblijf of een hondenhut op maat? Contacteer ons gerust om uw project te bespreken. Of bekijk eens onze selectie standaard kastenverblijven. 

Kattenverblijven

Kattenverblijven
Bekijken

Vorig artikel Hondenhut gecombineerd met houtopslag of fietsstalling
Volgend artikel Hondenhut met kennels voor werkhonden van bewakingsfirma