Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Kattenren op maat

Kattenren op maat

Heb je een kat in huis? Wil je jouw huisdier graag extra verwennen? Wil je je kat buiten laten, maar liefst toch nog in de gaten houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken kattenrennen op maat voor jouw huisdier.

Sommige katten, zoals bijvoorbeeld raskatten, laat je liever niet onbewaakt buiten. Maar toch zouden ook zij graag van de verse buitenlucht genieten. Hiervoor hebben wij de oplossing. Met kattenverblijven op maat kan jouw huisdier van de verse lucht genieten. Wij realiseren een kattenren op maat naar jouw wensen. Op die manier heeft jouw viervoeter het buitenverblijf van zijn dromen. Maar wat zijn de voordelen van zo'n kattenverblijf? Wat moet je er allemaal in voorzien? Laten we je nu al even helpen.

Voordelen van kattenren op maat

Een kattenren op maat is het ideale verblijf voor jouw viervoeter om te relaxen. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee. Wij sommen ze even voor je op.

  • Allereerst zorgen kattenverblijven er voor dat jouw kat kan genieten van de verse buitenlucht. Ideaal om even in het zonnetje te ontspannen.
  • Daarnaast geeft het je ook een veilig gevoel. Je kat kan immers niet naar de omliggende tuinen, weiden of ze kan niet op straat lopen. Jouw kat kan op die manier ook niet verloren lopen.
  • Je kan je kattenren op twee manieren plaatsen. Ofwel verbind je de kattenren met binnen. Op die manier kan je kat zelf kiezen wanneer het naar binnen of buiten gaat. Ofwel plaats je de kattenren los in de tuin. Op die manier kies jij wanneer je kat naar buiten gaat.
  • De kattenverblijven op maat zijn bestand tegen iedere weersomstandigheid. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud.

Je ziet het, een kattenren heeft een heleboel voordelen. Maar wat als je een balkon hebt? Kan je ook daar een kattenverblijf plaatsen? Ook dan hebben wij voor jou een oplossing. Wij zorgen voor een balkonafscheiding waarbij je zonder problemen je deur kan open houden. Op die manier heeft je kat alle voordelen van een ren en kunnen jij en je viervoeter naar buiten en genieten van de buitenlucht en het zonnetje. Bekijk een een realisatie van een kattenren rond een dakterras.

Kattenren rond dakterras

De inrichting

Wil je je kat op zijn gemak laten voelen in zijn nieuwe verblijf? Dan richt je het interieur best in naar zijn wensen. Hiervoor zijn er een aantal mogelijkheden.

  • Een kat ziet het liefst van al alles. Er kan geen auto voorbij komen of ze hebben het gezien. Zelfs een vlieg laat hen niet onberoerd. Je kan dus de kattenren voorzien van een plek waar je kat naar buiten kan kijken. Op die manier ziet je kat alles voorbij komen wat hij wil.
  • Je kan een klimmuur of klimkast voorzien waarbij je kat moeite moet doen om naar buiten te kijken. Zo kunnen ze de echte Tarzan in zich naar boven halen.
  • Verder kan je ook een plek voorzien waar je kat zijn behoefte kan doen.
  • Daarnaast kan je de kattenverblijven op maat verder afwerken met planken, kussens, krabpalen, tunnels, een loopplank, voeding, drinken en zoveel meer. Je kan de kattenren bijvoorbeeld ook voorzien van een kattenhuisje. Op die manier hebben de katten wat beschutting, want ze zitten ook graag ergens in.
  • Je kan de kattenren ook voorzien van speelgoed. Zo kan je aan wat planken een muisje hangen of je kan balletjes in het rond leggen.
  • Daarnaast kan je ook wat planten in de kattenren steken. Hier moet je juist opletten welke je kiest, want veel zijn giftig voor katten. Met kattenkruid, kattenras en lavendel kan je niets verkeerd doen.Inrichting van kattenren met krabpaal en meer

Nu heb je een kattenren en je hebt die volledig ingericht naar de noden van jouw kat. Kortom, twijfel nu niet langer. Laat je kat genieten van de verse buitenlucht met onze kattenverblijven op maat. Contacteer ons gerust voor meer vragen of advies en samen realiseren we een kattenren van jullie dromen. Een echt paradijs voor jouw viervoeter.

Kattenren voor buiten met modulair systeem

Ook kan je een kattenren samenstellen met onze universele kennelpanelen. Hiermee kan zelf een ren samenstelen die past bij de ruimte die u beschikbaar heeft. Of u kunt kiezen uit een reeks van al samengestelde rennen in verschillende afmetingen voor uw gemak. 

Kattenren voor buiten met modulair systeem

Kattenren voor buiten met modulair systeem
Bekijken

Vorig artikel Kippen beschermen tegen vossen en marters
Volgend artikel Hondenkennel zelf maken of kant en klaar kopen?