Doorgaan naar inhoud
Chicken guard voor een vosbestendig kippenhok

Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard

Een vosbestendig kippenhok is zeker geen overbodige luxe wanneer je regelmatig te kampen hebt met vossen of marters. Met de Chicken Guard beschik je over een zeer efficiënte automatische deuropener voor jouw kippenhok.

Je kan een kippenweide op diverse manieren beveiligen. Zo heb je een verhoogde afsluiting met oversteek en welke voldoende diep is ingegraven, een schrikdraad langs de omheining. Al bij al is het redelijk eenvoudig om een vos uit de buurt van jouw kippen te houden.

Zoek je echter een snelle en doeltreffende methode om jouw kippenhok zelf vosbestendig te maken? Dan is de Chicken Guard automatische hokopener de oplossing.

Combi pakket Chicken guard + zelfsluitende deur

Combi pakket Chicken guard + zelfsluitende deur
Bekijken

Deze automatische hokopener kan je gemakkelijk op het kippenhok plaatsen. De Chicken Guard heeft een lichtsensor en timer die kan worden ingesteld. Op die manier kan je zelf de tijdstippen kan bepalen voor het openen en sluiten van het kippenhok. Dit aparaat beschikt over een Failsafe mode zodat je met een gerust hart het kippenhok alleen kan laten. Wanneer je op reis bent, moet je je dus geen zorgen maken over je kippen. Ze zitten 's nachts veilig en de deur wordt op tijd gesloten.

Wanneer je enkel een timer gebruikt om de deur te sluiten, zou je de timer ongeveer 2 keer per maand moeten aanpassen om het ritme van de dagen aan te houden. Wat gebeurt er als je dit vergeet? Dan bestaat de kans dat je kippen de nacht buiten moeten doorbrengen. Dankzij deze automatische hokopener, met zijn ingebouwde timer én lichtsensor, moet je je hier geen zorgen over maken.

Kortom, bescherm je kippen tegen vossen en steenmarters dankzij de Chicken Guard. Op die manier geef je niet enkel je kippen een veilig gevoel. Maar ben je ook zelf gerust wanneer je kippen veilig binnen zitten.

Vosbestendige kippenverblijven

Natuurlijk moet je wel een kippenhok hebben waar je deze chickenguard op kunt bevestigen, en één waardat er geen andere manier is voor een vos om in het kippenhok te grakan. Bekijk ons gamma aan kippenhokken hiervoor.

Kippenhokken

Kippenhokken
Bekijken

Naast een kippenhok met een chicken guard zijn er nog andere manieren om jouw kippen te beschermen tegen vossen. Een kippenren die stevige en kleine mazen heeft kan dit doen. 

Vos bestendige kippenren met modulair systeem

Vos bestendige kippenren met modulair systeem
Bekijken

Vorig artikel Project in de kijker: kattenren op maat
Volgend artikel Een hondenbench voor in de auto en voor binnen