Doorgaan naar inhoud
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Kattenren op maat bevestigd aan zijgevel

Project in de kijker: kattenren op maat

Wil je je kat ook laten genieten van de gezonde buitenlucht? Wil je ze een eigen stekje geven, maar ze toch niet helemaal loslaten? Dan kan een kattenren op maat een prima oplossing zijn wanneer uw kat op een veilige manier binnen en buiten moet kunnen.

Bij dit project hadden de eigenaars reeds een kattenluik voorzien dat aan de zijgevel van de woning toegang gaf voor hun poes. Maar ze wilden dat poes ook op een veilige manier buiten kon genieten. Daar werd een kattenren op maat gebouwd welke perfect aansluit op de woning.

Alles werd perfect opgemeten en ontworpen. Vervolgens werd alles geproduceerd in ons atelier. Het plaatsen bij de klant liep van een leien dakje door de grondige voorbereidingen en de nauwgezette productie. Deze kattenren is vervaardigd in gegalvaniseerd staal en is daardoor prima geschikt om ons Belgisch klimaat jarenlang feilloos te weerstaan.

Indeling van een kattenren

Een kattenren kan je uitrusten met alle noden en comfort die je kat zelf graag wilt. Een kat heeft nood om op dingen te klauteren en haar nagels te scherpen aan een boom of krabpaal. Ook deze zaken kan je allemaal voorzien in de kattenren. Zo kan je voor de kat een klimkast voorzien. Dat kan een kast van balken zijn met allemaal houten planken. Zo kunnen ze heel makkelijk naar boven klimmen. Boven kan je de kast laten overgaan op loopplanken. Zo heeft je kat ook helemaal boven een plek waar ze naar hartelust kan vertoeven.

Verder kan je de kattenren ook voorzien van een huisje. Dit geeft je kat wat beschutting. Voor de rest kan je je kat helemaal verwennen. Je kan er een slaapplek in maken, een tunnel van hout, planten (kattengras, kattenkruid)... Wat je ook nog moet toevoegen, is een kattenbak. Op die manier heeft je kat ook daar de mogelijkheid om haar behoefte te doen.

En poes zelf? Die vindt het heerlijk om buiten haar eigen plekje te hebben en naar binnen en buiten te kunnen wandelen zonder dat de baasjes zich zorgen hoeven te maken over haar veiligheid.

Kattenren op maat laten maken

Wil je zelf een kattenren op maat laten maken? Contacteer ons om je project te bespreken. Of als je een simpele kattenren wilt, kan je onze reeks standaard modellen bekijken.

Kattenren voor buiten met modulair systeem

Kattenren voor buiten met modulair systeem
Bekijken

Vorig artikel Een autobench van Variocage voor het veilig transporteren van je hond
Volgend artikel Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard