Passer au contenu

Langue

Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

Ideaal hondenhok voor een Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een amerikaanse naakthond. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 18-45cm
  • Gewicht: 2,5-7kg

De Amerikaanse naakthond of American Hairless Terrier is een hondenras dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het ras stamt af van de Rat Terrier. Uit een spontane mutatie in een nestje Rat Terriers is in 1972 deze naakthond ontstaan. Ook nu nog wordt de Rat Terrier gekruist met de Amerikaanse naakthond om verse bloedlijnen te introduceren. De hond heeft als enige naakthondenras totaal geen lichaamsbeharing. Met uitzondering van wenkbrauw - en snorharen.

Bronvermelding : Wikipedia onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen

Het ideale hondenhok voor je Amerikaanse Naakthond

Een belangrijke eigenschap is de groote van het hondenhok.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor jouw Amerikaanse Naakthond

Het ideale hondenhok voor je Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een amerikaanse naakthond.

De ideale autobench voor je Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een amerikaanse naakthond.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een amerikaanse naakthond.

Buiten verblijven voor een Amerikaanse Naakthond (American Hairless Terrier)

Je amerikaanse naakthond kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je amerikaanse naakthond.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw amerikaanse naakthond. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Ideaal hondenhok voor een Aidi (Atlashond)
Articles suivant Niche idéale pour un Terrier américain du Staffordshire