Passer au contenu

Langue

Belgische Herder

Ideaal hondenhok voor een Belgische Herder

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een belgische herder. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 56-66cm
  • Gewicht: 20-30kg

Belgische herders waren tot het einde van de 19e eeuw enkel als werkhonden van boeren en schaapherders bekend en vormden geen alleenstaand ras. De Club du Chien de Berger Belge werd op 29 september 1891 in Brussel opgericht. Op 8 mei 1892 werd te Kuregem de eerste tentoonstelling voor Belgische Herders gehouden. In hetzelfde jaar werd een rasstandaard opgesteld. De Belgische herder heeft een licht skelet en een elegant uiterlijk. Hij draagt zijn kop hoog in een hoek van 90° (de Duitse herder bijvoorbeeld in een hoek van 45°), wat hem een edele uitdrukking geeft. Waar de Duitse herder rechthoekig is, dus langer dan hoog, is de Belgische herder meer vierkant gebouwd.

Het ideale hondenhok voor je Belgische Herder

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een belgische herder.

De ideale autobench voor je Belgische Herder

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een belgische herder.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Belgische Herder

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een belgische herder.

Buiten verblijven voor een Belgische Herder

Je belgische herder kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je belgische herder.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw belgische herder. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Ideaal hondenhok voor een Bergamasco
Articles suivant Ideaal hondenhok voor een Bayerische Gebirgsschweisshund (Beierse Bergzweethond)