Passer au contenu

Langue

Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

Ideaal hondenhok voor een Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een ca de bou. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 52-58cm
  • Gewicht: 30-38kg

Tijdens de Britse bezetting van Minorca van 1708 tot 1802 waren hondengevechten in de haven een geliefde sport. Nadat deze sport werd verboden ging het aantal honden dat werd gefokt sterk terug. Fokkers van het vasteland hebben het ras van zijn extinctie gered. De Ca de Bou is een krachtige, gespierde en attente hond. De vacht is kort en de kleuren gaan van goud-geel, beige, brindle en zwart. Sommige hebben een zwart masker.

Het ideale hondenhok voor je Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een ca de bou.

De ideale autobench voor je Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een ca de bou.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een ca de bou.

Buiten verblijven voor een Ca de Bou (Majorcaanse Mastiff)

Je ca de bou kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je ca de bou.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw ca de bou. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)