Passer au contenu

Langue

Cesky Terriër (Boheemse Terriër)

Ideaal hondenhok voor een Cesky Terriër (Boheemse Terriër)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een cesky terriër. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 27-35cm
  • Gewicht: 6-9kg

De ceskyterriër of boheemse terriër is een hondenras, oorspronkelijk afkomstig uit Tsjechië. De geneticus Dr. Frantisek Horak fokte een hond voor de jacht op de vos en de das. Hij kruiste hiervoor sealyhamterriërs en Scottish terriërs. Het is niet volledig uit te sluiten dat ook andere kleine terriërs een invloed op het ras hadden. In 1959 werd het ras onder de naam ceskyterriër voor het eerst tentoongesteld en in 1963 volgde een erkenning door het FCI. De oren zijn middelgroot en hangend, wat voor het werk in vossen- en dasbouwen van voordeel is. De vacht is lang en licht gekruld.

Het ideale hondenhok voor je Cesky Terriër (Boheemse Terriër)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een cesky terriër.

De ideale autobench voor je Cesky Terriër (Boheemse Terriër)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een cesky terriër.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Cesky Terriër (Boheemse Terriër)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een cesky terriër.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw cesky terriër. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)