Passer au contenu

Langue

Continental Bulldog

Ideaal hondenhok voor een Continental Bulldog

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een continental bulldog. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 40-46cm
  • Gewicht: 22-30kg

De Continental bulldog (Continentale buldog) is een hondenras afkomstig uit Zwitserland. De Continentale buldog is een atletisch gebouwde, buldogachtige maar beweeglijke hond. Het hoofd is minder massief als bij een Engelse buldog, met minder rimpels en een duidelijke stop. De ondervoorbeet is niet zo uitgesproken als bij een Engelse buldog. De hals is kort en krachtig. Hij heeft een krachtig gangwerk waarbij de voorbenen rechter en dichter bij elkaar staan dan bij de Engelse buldog. De vacht is glad en kort, met of zonder onderwol. Alle kleuren in combinatie met een zwarte neus zijn toegelaten. Eenkleurig, of gecombineerd met wit, met of zonder masker. De Continentale buldog is attent, zelfzeker, vriendelijk, noch angstig, noch agressief.

Het ideale hondenhok voor je Continental Bulldog

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een continental bulldog.

De ideale autobench voor je Continental Bulldog

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een continental bulldog.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Continental Bulldog

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een continental bulldog.

Buiten verblijven voor een Continental Bulldog

Je continental bulldog kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je continental bulldog.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw continental bulldog. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)