Passer au contenu
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie

Langue

Deens-Zweedse boerderijhond

Ideaal hondenhok voor een Deens-Zweedse boerderijhond

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een deens-zweedse boerderijhond. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 32-37cm
  • Gewicht: 7-12kg

De Deens-Zweedse boerderijhond is een hondenras afkomstig uit Denemarken en Zweden, maar is nu populair geworden in heel Scandinavië. Het is een tamelijk oud ras dat historisch leefde op boerderijen in het noorden van Denemarken en het zuiden ven Zweden, waar hij dienstdeed als beschermer van de boerderijdieren, gezelschapshond, vangen van ratten en als jachthond. De Deens-Zweedse boerderijhond heeft een zacht en vriendschappelijk karakter, maar toch de kracht om zijn familie te beschermen.

Het hoofd is eerder smal en driehoekig van vorm. De vacht is hard, kort en glad van textuur, met wit als dominante kleur. Met enkele stukken van een andere kleurencombinatie. En vergt geen bijzonder onderhoud. De staart kan lang, half geknipt of geknipt zijn.

Het ideale hondenhok voor je Deens-Zweedse boerderijhond

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een deens-zweedse boerderijhond.

De ideale autobench voor je Deens-Zweedse boerderijhond

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een deens-zweedse boerderijhond.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Deens-Zweedse boerderijhond

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een deens-zweedse boerderijhond.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw deens-zweedse boerderijhond. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)