Passer au contenu

Langue

Duitse Brak

Ideaal hondenhok voor een Duitse Brak

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een duitse brak. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 40-53cm
  • Gewicht: 15-20kg

De Duitse brak is een hondenras dat afkomstig is uit Olpen Duitsland. Het is een jachthond die ontstaan is uit een vermenging van verschillende brakken. Het ras wordt gebruikt om luid blaffend achter wild aan te rennen. Het ras heeft grote hangende oren, van zo'n 14 centimeter lang en zo'n 9 centimeter breed.

Het ideale hondenhok voor je Duitse Brak

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse brak.

De ideale autobench voor je Duitse Brak

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse brak.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Duitse Brak

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse brak.

Buiten verblijven voor een Duitse Brak

Je duitse brak kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je duitse brak.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw duitse brak. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)