Passer au contenu
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances

Langue

Duitse Pinscher

Ideaal hondenhok voor een Duitse Pinscher

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een duitse pinscher. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 45-50cm
  • Gewicht: 9-16kg

De Duitse Pinscher is een zeer zelfverzekerde, temperamentvolle hond, die niet bang is. Zowel los als aan de lijn lopen ze heel fier en houden hun omgeving goed in de gaten. Ze zetten graag hun zin door. Door zijn hoge intelligentie weet hij op meesterlijke en geraffineerde wijze gebruik te maken van zijn talent als toneelspeler. Niet alle Duitse Pinschers kunnen bestraffend toegesproken of genegeerd worden. Zij hebben dan de neiging hun eigen gang te gaan. Zij zijn goed te trainen, mits geduld en tijd er voor genomen worden; hij wil graag voor zijn baas werken.

De Duitse Pinscher is waakzaam en heeft een natuurlijke aanleg tot het beschermen en verdedigen van huis en haard, zonder een blaffer te zijn, echte territoriumverdedigers. Ze kunnen wantrouwig ten opzichte van vreemden zijn en gaan niet direct op ieder mens af. Ze zijn vrolijk en opgewekt van aard en willen graag overal bij zijn en alles meebeleven.

De Duitse Pinscher is een veelzijdige hond, geschikt voor behendigheid, gehoorzaamheid, flyball, uithoudingssporten zoals fietsen en houden van veel afwisseling. De Duitse Pinscher is een fijne en moderne huishond. Als hij ruim voldoende beweging krijgt, dan is hij binnenshuis een rustige en prettige hond. Een echt maatje.

Het ideale hondenhok voor je Duitse Pinscher

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse pinscher.

De ideale autobench voor je Duitse Pinscher

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse pinscher.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Duitse Pinscher

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een duitse pinscher.

Buiten verblijven voor een Duitse Pinscher

Je duitse pinscher kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je duitse pinscher.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw duitse pinscher. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)