Passer au contenu

Langue

Erdélyi Kopó

Ideaal hondenhok voor een Erdélyi Kopó

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een erdélyi kopó. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 55-65cm
  • Gewicht: 25-35kg

De Erdélyi kopó of Transsylvanische brak is een Hongaars hondenras. De kopó is een krachtige, maar elegante brakHet hoofd is niet erg zwaar, de lippen en de hals zijn droog, de oren matig lang. De rug is recht, de staart wordt laag gedragen. De korte stugge vacht is overwegend zwart, met gele aftekening (black and tan). Op hals en borst alsmede aan de voeten en de staartpunt is enig wit toegestaan.

In tegenstelling tot veel andere brakkenrassen is de kopó prima als huishond te houden mits deze meerdere malen per dag genoeg beweging krijgt. Echter het jachtinstinct is zeer sterk. Dit komt tot uiting als ze volwassen zijn, na hun 3e levensjaar. Tijdens de jacht gaan ze in een soort trance, roepen helpt niet. Blijf wachten op de plek waar de kopó u verlaten heeft. Deze zal, zodra de geur van het wild niet meer geroken wordt, u weer opzoeken.

Het ideale hondenhok voor je Erdélyi Kopó

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een erdélyi kopó.

De ideale autobench voor je Erdélyi Kopó

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een erdélyi kopó.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Erdélyi Kopó

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een erdélyi kopó.

Buiten verblijven voor een Erdélyi Kopó

Je erdélyi kopó kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je erdélyi kopó.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw erdélyi kopó. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)