Passer au contenu
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances

Langue

Gammel Dansk Hønsehund

Ideaal hondenhok voor een Gammel Dansk Hønsehund

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een gammel dansk hønsehund. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 52-56cm
  • Gewicht: 26-35kg

De gammel dansk hønsehund is een hondenras dat afkomstig is uit Denemarken. Het is een jachthond die geschikt is voor de jacht op waterwild. Het dier is langzaam ten opzichte van andere rassen en heeft de gewoonte bij de jager in de buurt te blijven. Het dier is geschikt als gezelschapshond, zolang het voldoende ruimte en beweging krijgt.

Het ideale hondenhok voor je Gammel Dansk Hønsehund

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een gammel dansk hønsehund.

De ideale autobench voor je Gammel Dansk Hønsehund

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een gammel dansk hønsehund.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Gammel Dansk Hønsehund

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een gammel dansk hønsehund.

Buiten verblijven voor een Gammel Dansk Hønsehund

Je gammel dansk hønsehund kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je gammel dansk hønsehund.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw gammel dansk hønsehund. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)