Passer au contenu
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances

Langue

Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

Ideaal hondenhok voor een Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een kroatische herder. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 40-50cm
  • Gewicht: 13-16kg

De Kroatische herder of Hrvatski ovčar is een hondenras uit Kroatië. De Kroatische herder heeft matig hoog ingeplante, bij voorkeur staande maar soms tippende oren. De Kroatische herder heeft de reputatie iets harder te zijn dan de mudi.

Hij heeft een levendig karakter en een aanzienlijke behoefte aan beweging. Het ras wordt tegenwoordig met succes ingezet bij agility.

Het ideale hondenhok voor je Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een kroatische herder.

De ideale autobench voor je Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een kroatische herder.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een kroatische herder.

Buiten verblijven voor een Hrvatski ovčar (Kroatische Herder)

Je kroatische herder kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je kroatische herder.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw kroatische herder. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)