Passer au contenu
En raison des vacances notre showroom sera fermé du vendredi 09/06 au samedi 17/06.
En raison des vacances notre showroom sera fermé du vendredi 09/06 au samedi 17/06.

Langue

Hygenhund

Ideaal hondenhok voor een Hygenhund

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een hygenhund. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 47-55cm
  • Gewicht: 20-24kg

De Hygenhund is een oorspronkelijk uit Noorwegen afkomstig en door de FCI erkend hondenras. Het ras ontstond in de tweede helft van de 19e eeuw toen de Noor Hygen geïmporteerde Holsteiner brakken met andere noordelijke brakken kruiste. Het ras is geschikt voor de jacht en als begeleidingshond. De Hygenhund is een vrij grote hond. De ruwharige vacht is dicht en glanzend maar mag niet te kort zijn. De kleuren zijn roodbruin of geelrood met een zwarte glans over de kop, rug en bij de staartaanzet.

Het ideale hondenhok voor je Hygenhund

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hygenhund.

De ideale autobench voor je Hygenhund

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hygenhund.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Hygenhund

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hygenhund.

Buiten verblijven voor een Hygenhund

Je hygenhund kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je hygenhund.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw hygenhund. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)