Passer au contenu
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie

Langue

Laekense Herder

Ideaal hondenhok voor een Laekense Herder

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een laekense herder. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 56-66cm
  • Gewicht: 25-30kg

De Laekense herder, ook Lakense herder gespeld, is de ruwharige variant van de Belgische herders. Hij is naar de Brusselse deelgemeente Laken vernoemd. Hij wordt van alle Belgische herders het minst vaak aangetroffen. De Laekense herder heeft een ruwharige rossige vacht. De staart en de snuit hebben een wat donkere gevlamde beharing. De vacht moet twee maal per jaar getrimd worden om de overtollige en dode haren te verwijderen en af en toe geborsteld met een grofgetande kam.

Het is een moedige en oplettende hond, die qua werkplezier, intelligentie en behendigheid zeker niet de mindere van de andere Belgische herders is. Hij heeft een vrij dominante aard en is zeer gehecht aan zijn eigen 'roedel'. Zoals alle Belgische herders wordt hij vaak als bescherm- of gezinshond gehouden.

Het ideale hondenhok voor je Laekense Herder

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een laekense herder.

De ideale autobench voor je Laekense Herder

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een laekense herder.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Laekense Herder

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een laekense herder.

Buiten verblijven voor een Laekense Herder

Je laekense herder kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je laekense herder.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw laekense herder. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)