Passer au contenu
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie

Langue

Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

Ideaal hondenhok voor een Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een hongaarse windhond. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 64-69cm
  • Gewicht: 22-31kg

De hond lijkt op de greyhound, maar is wat zwaarder en heeft een breder hoofd met tamelijk lange rozenoren. De agár is een krachtige windhond, minder snel dan de greyhound, maar geschikt voor de jacht in zwaarder terrein. Hij kan zowel op de baan als bij coursing ingezet worden, maar komt vooral tot zijn recht op de wat grotere afstand. Hij kan ook als waakhond gebruikt worden.

Het ideale hondenhok voor je Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hongaarse windhond.

De ideale autobench voor je Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hongaarse windhond.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een hongaarse windhond.

Buiten verblijven voor een Magyar Agár (Hongaarse Windhond)

Je hongaarse windhond kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je hongaarse windhond.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw hongaarse windhond. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)