Passer au contenu
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances
Du 17 au 24 juin inclus, notre showroom est fermé pour cause de vacances

Langue

Schipperke

Ideaal hondenhok voor een Schipperke

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een schipperke. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 28-32cm
  • Gewicht: 5-9kg

Het Schipperke is een van oorsprong Vlaams hondenras. Het behoort tot de familie van herdershonden en is het kleinste herdershondje ter wereld. Het schipperke is intelligent, aandachtig en beweeglijk, nieuwsgierig, wantrouwig tegenover vreemden en blaft nogal graag. Met kinderen kan hij over het algemeen goed opschieten en ook andere eigen huisdieren, hof- en neringdieren worden ongemoeid gelaten. De hond heeft verder een natuurlijke aanleg op alles te jagen dat beweegt: vliegen, muggen, muizen, ratten, konijnen, vogels, kippen en fazanten.

Het ideale hondenhok voor je Schipperke

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een schipperke.

De ideale autobench voor je Schipperke

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een schipperke.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Schipperke

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een schipperke.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw schipperke. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)