Passer au contenu
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie
Van 17 tot en met 24 Juni is onze showroom gesloten wegens vakantie

Langue

Sloughi

Ideaal hondenhok voor een Sloughi

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een sloughi. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 65-68cm
  • Gewicht: 20-27kg

De Sloughi is een hondenras dat afkomstig is uit Marokko. Het is een jachthond, die onder meer gebruikt wordt bij de jacht op hazen. Daarnaast is het ras in gebruik als gezelschapshond. De Sloughi is heel gevoelig maar ook intelligent en alert. Men zegt dat dit ras een zeer sterke drang heeft om zich te bewegen en te verplaatsen en dus zijn ze niet ideaal om te houden in een appartement, toch heeft deze hond niet meer beweging nodig dan een andere hond van vergelijkbare grootte.

Deze hond is heel erg trouw aan zijn eigenaar en blijft het liefst van al zo veel en zo dicht mogelijk in zijn of haar buurt. Hij is ook heel makkelijk op te voeden en te trainen als men weet hoe het te doen. De training mag in geen geval onderdrukkend zijn en eventuele straffen laat men best achterwege aangezien dit ras zeer gevoelig is. Deze hond heeft het liefst een vriendelijke en positieve bevestiging van goed gedrag.

Het ideale hondenhok voor je Sloughi

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een sloughi.

De ideale autobench voor je Sloughi

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een sloughi.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Sloughi

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een sloughi.

Buiten verblijven voor een Sloughi

Je sloughi kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je sloughi.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw sloughi. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)