Passer au contenu

Langue

Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

Ideaal hondenhok voor een Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een tibetaanse mastiff. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 61-76cm
  • Gewicht: 32-68kg

De Tibetaanse mastiff of Do-Khyi stamt uit Tibet en wordt soms als een van de oudste hondenrassen van het oosten vernoemd. De Tibetaanse mastiff is een grote, niet overgrote, zeer krachtige hond. Tolerant naar kinderen, zeer gesteld op zijn eigen mensen, maar laat zijn genegenheid soms niet al te uitbundig blijken. Onverschillig en terughoudend, soms ook agressief naar vreemden. Excellente waak- en gezinshond.

Niet voor beginners: hij is wel gehoorzaam, maar alleen wanneer het hem uitkomt. Eigenwijs, koppig, zeer beschermend ten opzichte van "zijn" mensen en territorium en wil altijd het laatste woord hebben. Kan blafferig zijn als hij buiten wordt gehouden. Reuen zijn veelal dominant naar andere reuen. Het zijn geen ruziemakers en ze kunnen doorgaans goed met andere honden samen gehouden worden.

Het ideale hondenhok voor je Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een tibetaanse mastiff.

De ideale autobench voor je Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een tibetaanse mastiff.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een tibetaanse mastiff.

Buiten verblijven voor een Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi)

Je tibetaanse mastiff kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je tibetaanse mastiff.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw tibetaanse mastiff. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Dogue argentin (Dogo Argentino)