Passer au contenu

Langue

Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard

Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard

Een vosbestendig kippenhok is zeker geen overbodige luxe wanneer je regelmatig te kampen hebt met vossen of marters. Met de Chicken Guard beschik je over een zeer efficiënte automatische deuropener voor jouw kippenhok.

Je kan een kippenweide op diverse manieren beveiligen. Zo heb je een verhoogde afsluiting met oversteek en welke voldoende diep is ingegraven, een schrikdraad langs de omheining. Al bij al is het redelijk eenvoudig om een vos uit de buurt van jouw kippen te houden.

Zoek je echter een snelle en doeltreffende methode om jouw kippenhok zelf vosbestendig te maken? Dan is de Chicken Guard automatische hokopener de oplossing.

Deze automatische hokopener kan je gemakkelijk op het kippenhok plaatsen. De Chicken Guard heeft een lichtsensor en timer die kan worden ingesteld. Op die manier kan je zelf de tijdstippen kan bepalen voor het openen en sluiten van het kippenhok. Dit aparaat beschikt over een Failsafe mode zodat je met een gerust hart het kippenhok alleen kan laten. Wanneer je op reis bent, moet je je dus geen zorgen maken over je kippen. Ze zitten 's nachts veilig en de deur wordt op tijd gesloten.

Wanneer je enkel een timer gebruikt om de deur te sluiten, zou je de timer ongeveer 2 keer per maand moeten aanpassen om het ritme van de dagen aan te houden. Wat gebeurt er als je dit vergeet? Dan bestaat de kans dat je kippen de nacht buiten moeten doorbrengen. Dankzij deze automatische hokopener, met zijn ingebouwde timer én lichtsensor, moet je je hier geen zorgen over maken.

Indien de originele deur van jouw kippenhok niet kan gebruikt worden met de Chicken Guard hokopener, bestel dan ook meteen de Chicken Guard Deur.

Kortom, bescherm je kippen tegen vossen en steenmarters dankzij de Chicken Guard. Op die manier geef je niet enkel je kippen een veilig gevoel. Maar ben je ook zelf gerust wanneer je kippen veilig binnen zitten.

Article précédent Project in de kijker: kattenren op maat
Articles suivant Een hondenbench voor in de auto en voor binnen