Passer au contenu

Langue

Duurzame dierenhokken en dierenverblijven

Je woont graag in een huis waar het beschut is? Voor dieren is dit niet anders. Wij, bij Petcomfort denken aan jouw huisdier. Wij zijn een fabrikant van dierenhokken en dierenverblijven. Deze maken we volledig in eigen beheer. Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Bovendien zijn alle dierenhokken en dierenverblijven aangepast aan onze Belgische weersomstandigheden.

Veel dieren hebben nood aan beschutting en rust. Dankzij onze dierenhokken en dierenverblijven kunnen we dat voor je huisdier voorzien. Daarnaast kunnen er ook tal van toebehoren worden voorzien, zoals een antibijtpakket, isolatie, vloerverwarming, … Ook maatwerk is mogelijk. Dan houden we rekening met jouw wensen en laten die werkelijkheid worden.

Dierenhokken en dierenverblijven: waar moet je op letten?

Een andere belangrijke voorwaarde wanneer je dierenhokken en dierenverblijven gaat kiezen, is de ruimte. Het is belangrijk dat het dier voldoende bewegingsruimte heeft. Zo heeft een konijn voldoende ruimte nodig om te rennen. Een kip heeft een nachthok, legnesten en een buitenren nodig. De hond heeft in een hondenhok wat ruimte nodig zodat hij hem kan draaien. Zo heeft elk dier zijn eigen bewegingsruimte nodig.

Heb je een dierenspeciaalzaak of tuincentrum? Als professionele klant kan je bij ons terecht aan groothandelsprijzen voor:

  • hondenhokken
  • hondenhutten
  • kennels en kennelpanelen
  • kippenhokken
  • volières

Maar wanneer je dierenverblijven wil aanschaffen, moet je met nog een element rekening houden. Belangrijk bij de aanschaf van bijvoorbeeld een hondenhok, is dat je rekening houdt met de grote van de honden. Op basis daarvan kan je kijken naar de verschillende afmetingen van de hondenhokken. Welke je je nu precies aanschaft voor welke hond, kan je zien op onze informatiepagina.

Zorg er ook voor dat je dierenhokken en dierenverblijven bestand zijn tegen weer en wind. Ze moeten bestand zijn tegen koude, warmte, regen en wind. Hiervoor is een geïsoleerd hok ideaal. Het dak werken we verder af met waterdicht en duurzaam materiaal.

Contacteer ons voor verdere informatie.

Kortom, dierenhokken en dierenverblijven zijn ook voor je huisdier essentieel. Schenk je huisdier het comfort dat ze verdienen.