Doorgaan naar inhoud
De geschikte autobench voor jouw wagen

Wij installeren de geschikte autobench in jouw wagen

Ben je op zoek naar een autobench voor je hond, maar ben je niet zeker welke bench uit ons uitgebreide gamma geschikt is voor jouw hond en auto? Dan is onze installatieservice voor autobenches zeker iets voor jou.

Wij bieden een service aan om naar de showroom te komen en daar meteen te proberen welke autobench in jouw auto past. Je komt eenvoudig met de auto waar de bench in moet tot onze showroom. Dankzij onze Car Selector weten we snel welke autobenches het meest geschikt zijn voor jouw auto. Daarnaast geef ik ook advies over de juiste autobench voor jouw trouwe viervoeter. Het is namelijk niet de bedoeling dat je een Jack Russel in een bench voor een Dobermann gaat plaatsen. De Jack Russel gaat langs alle kanten gezwierd worden en op die manier is het geen veilige oplossing voor jouw hond.

Hoe bepalen wij de meest geschikte autobench?

Naast het bepalen van de geschikte afmeting kiezen wij voor het merk Variocage. Deze autobenches zijn uniek in hun soort. Er zijn een aantal voordelen om voor deze autobenches te kiezen, namelijk:

  • De variocage beschikt over een noodluik. Dus bij een crash kan je hond naar buiten. Deze hondenbenches hebben ook een crash test ondergaan om te weten hoe ze een crash doorstaan. Alles om je hond veilig te transporteren.
  • Bij sommige autobenches heb je de keuze uit een bench voor 1 hond of voor 2 honden. Voor twee honden kan er een tussenschot in de bench zodat je je honden in één bench maar toch apart kan vervoeren.
  • Variocage benches zijn de veiligste autobenches om je honden mee te nemen in de auto.
  • De diepte van de variocage is regelbaar. Dit zorgt ervoor dat je je kofferruimte optimaal kan benutten.
  • Een optimale afwerking zodat je hond zich nergens aan kan kwetsen.
  • Er zijn ook tal van accessoires te verkrijgen bij de Variocage. Zo denken we aan een waterbowl zodat je hond zijn dorst kan lessen. Maar je kan ook kijken voor een MIMSafe mat en de MIMSafe variopad. Deze matras neem de ruimte van de bench in en zorgt ervoor dat je hond comfortabel kan rusten.

Bij Petcomfort je kan dus met een gerust hart een autobench kopen. We garanderen de optimale afmetingen en veiligheid voor je hond en auto. Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak in onze showroom

Vorig artikel Hondenhut: tuinhuis met ingebouwde kennel
Volgend artikel De voordelen van een hondenhok