Passer au contenu

Langue

Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Ideaal hondenhok voor een Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Op deze pagina hebben we een selectie van benodigdheden gemaak, gepersonaliseerd voor een australian stumpy tail cattle dog. Hiermee zorg je voor een optimale leefomgeving en veilige verplaatsing voor jouw geliefde huisdier.

Algemeen

  • Schofthoogte: 46-49cm
  • Gewicht: 16-23kg

De Australian stumpy tail cattle dog is een hondenras dat afkomstig is uit Australië. Het ras is verwant aan de Australische veedrijvershond. Verschillen zijn dat de Australian stumpy tail cattle dog van nature een heel korte staart heeft, wat langere benen heeft en wat lichter is dan de Australische veedrijvershond. Beide rassen zijn geschikt voor het hoeden van vee.

Het ideale hondenhok voor je Australian Stumpy Tail Cattle Dog

De grootte van het hondenhok is heel belangrijk. Een te klein hok is natuurlijk niet comfortabel voor uw hond. En bij een te groot hok zal er veel lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is een hondenhok van goede grootte noodzakelijk voor jouw hond om er graag in te gaan.

Hieronder kan u een selectie vinden van hondenhokken die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een australian stumpy tail cattle dog.

De ideale autobench voor je Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Hoe zit het met transporteren van je hond? De veiligste manier om je hond te vervoeren is met een autobench. Onze reeks van Variocage autobenches zijn de veiligste op de markt en zullen zowel je hond als de passagiers het best beschermen bij een ongeval.

Hieronder kan u een selectie vinden van autobenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een australian stumpy tail cattle dog.

Gebruik onze Car Selector tool om te bekijken of deze autobenches in jouw wagen passen. Of kom langs in onze showroom om een autobench vrijblijvend te passen in je wagen.

Maak je afspraak online

De ideale hondenbench voor je Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Een hondenbench is een belangrijk hulpmiddel om je hond een veilige en comfortabele plek te bieden in huis. Het helpt bij de zindelijkheidstraining en voorkomt ongewenst gedrag wanneer je niet thuis bent. Bovendien biedt een bench een rustige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Wij hebben een grote selectie van verschillende soorten benches. Hieronder kan u een selectie vinden van hondenbenches die, gezien hun afmetingen ideaal zijn voor een australian stumpy tail cattle dog.

Buiten verblijven voor een Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Je australian stumpy tail cattle dog kan als tijdelijk verblijf in je tuin gebruik maken van een hondenhut of een kennel. Al deze modellen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en aan de noden van je australian stumpy tail cattle dog.

Conclusie

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte binnen- en buitenverblijven, autobenches en hondenbenches voor jouw australian stumpy tail cattle dog. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een verblijf op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw geliefde huisdier.

Article précédent Niche idéale pour un Berger australien (Australian Shepherd)
Articles suivant Ideaal hondenhok voor een Australian Kelpie